De gepaste afwerking voor een hartelijke sfeer op restaurant

Lichtervelde

De specialisten van Bossu gaan geen uitdaging uit de weg om voor de gepaste binnenhuisafwerking te zorgen. Voor De Bietemolen in Lichtervelde stonden we in voor zowel de Mortex werken aan de bar en het sanitair, alsook de raamdecoratie en verdere inkleding en decoratie van het restaurant. Een totaalrealisatie om u tegen te zeggen.

Mortex constructie op maat

De verouderde en gedateerde sanitaire voorzieningen waren aan vervanging toe. We verwijderden de natuursteen en zorgden voor de constructie van een wastafel op maat. Deze werkten we nadien af met Mortex in een warme, grijzige tint zoals de rest van de muren in het toilet.

We creëerden een interieur waarbij de warme kleuren matchten met de gezellige uitstraling van de lounge.

Dezelfde kleur gebruikten we tevens voor de Mortex in de bar en de lounge. Onze experts dachten na over het brengen van de juiste balans in het interieur. Naast de aankleding van de wanden, plaatsten we geschikte zeteltjes en bijzettafels die de ruimte tot één geheel maken. Zo kunt u comfortabel genieten van een aperitief in de gezellige lounge.

Klassieke gordijnen met ruw accent

We opteerden voor zwarte lamellen van het plafond tot de vloer om de grote raamwerken van stijlvolle zonwering en decoratie te voorzien. Daarnaast plaatsten we ook klassieke gordijnen met een iets ruwer motief, vergelijkbaar met de uitstraling van de Mortex. Door rails aan te brengen over de hele omtrek van het interieur, heeft de klant zelf de mogelijkheid de gordijnen naar wens te verplaatsen.