Ontdek en beleef

Om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren, stellen we onze expertises ten toon. Professioneel advies omtrent materialen en verven ontdekt u in onze belevingsruimte te Hooglede en in ons toonhuis te Oostduinkerke. Ontdek wat Bossu voor u kan betekenen en beleef samen met ons uw interieurproject van A tot Z.

Ontdek de samenwerking in onze belevingsruimte

Adviseren en beleven

Om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze klanten, pakken we het in onze belevingsruimte in Hooglede net iets anders aan. Bij Bossu willen we dat uw interieurproject een belevenis wordt, samen met ons en met uw architect. Op basis van duidelijke informatie en professioneel advies laten we u de producten ervaren en staan we u bij wat de kleurkeuze, materiaalkeuze en afwerking betreft.

Zo helpen we in de selectie van de juiste verf, gaan we op zoek naar de geschikte raamdecoratie en begeleiden we u in de mogelijkheden van Mortex bepleistering.

Uw architect aan het werk

Hoe het interieur vormgegeven wordt, laten we over aan architecten. We bieden de ruimte aan als belevingsruimte voor (interieur)architecten, zodat u samen op één plaats aanpassingen kan maken en materialen kan kiezen. In samenspraak met uw architect en met ons voor de schilderwerken, raamdecoratie en/of Mortex bepleistering geven we uw binnenbekleding samen vorm.

Beleef een afgewerkt resultaat in ons toonhuis

Bewonderen en ervaren

Bewonder, ervaar en beleef! Dat is de kern van ons toonhuis in Oostduinkerke. Bewonder de precisie waarmee we te werk gaan, ervaar de look en feel en beleef de impressies doorheen het huis. In ons toonhuis laten we u de materialen en de uitstraling zelf ervaren.

Er worden verschillende toepassingen van Mortex verwerkt, u ziet meteen de raamdecoratie in verschillende ruimtes tentoongesteld, en ontdekt er tot in de puntjes afgewerkte schilderwerken.

Vakkennis zorgt voor een hoge afwerkingsgraad

Jarenlange ervaring, bijscholing en passie voor het vak zorgen voor kennis, skills en nauwgezette opvolging van schilderwerken, raamdecoratie en bepleistering. Het toonhuis toont onze hoge afwerkingsgraad, verfijnde resultaten en ons veelzijdig aanbod.