Over ons

Finesse in elk interieur

Bossu, gevestigd in Hooglede, is gespecialiseerd in schilderwerken, raamdecoratie en Mortex bepleistering. Sinds 1888 en maar liefst vijf generaties lang leveren we interieurafwerking met hoge afwerkingsgraad. Op basis van onze ervaring en knowhow staan we u graag bij in de zoektocht naar het perfecte schilderwerk, de mogelijkheden van decoratieve technieken en de gepaste raamdecoratie voor uw woning, horecazaak of kantoor. 

Elk interieurproject komt tot stand door vakmanschap, precisie en met aandacht voor het gebruik van duurzame biologisch afbreekbare producten.

Bossu staat voor duurzame kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke klantgerichte aanpak.

Teamwork voor een ultiem resultaat

Onder leiding van de zaakvoerder Nic en Anja kan u steeds rekenen op een enthousiast team. Teamspirit en een professionele samenwerking tussen het volledige team zorgen steeds voor een uitmuntende afwerking! U mag rekenen op specialisten die beschikken over specifieke vakkennis en vaardigheden. Ons team bestaat uit experts in het plaatsen van Mortex, uitstekende schilders en precieze raamdecorateurs.

Correcte service op maat

Bij Bossu houden we ons aan ons woord. Door ons flexibel op te stellen, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te hanteren en steeds te handelen in overleg met u, leveren wij een correcte service, ook lang na verkoop. Op basis van professioneel advies maken we u wegwijs in het ruime aanbod van verven, decoratieve technieken, tapijten en raambekleding. 

Alle raamdecoratie wordt gratis aan huis opgemeten en wordt op maat gemaakt worden in ons eigen confectieatelier. Onze focus ligt op projecten via architecten, interieurvormgevers en interieurbouwers, maar ook als particulier kan u bij ons terecht.

Grondig advies en begeleiding is steeds ons vertrekpunt voor een subliem resultaat.