Modern, harmonieus interieurwerk

Snellegem

Bij Bossu houden we van stijlvolle interieurprojecten. In deze moderne woning te Snellegem mocht het team van Nic Bossu instaan voor de schilderwerken, alle Mortex-werken in de keuken en het adviseren en plaatsen van de raamdecoratie. De persoonlijke wensen en verwachtingen van de klant werden samen met de architect in kaart gebracht en uitgevoerd door onze professionals.

Een goede voorbereiding is de basis voor een perfect resultaat. Wij streven er dan ook naar om elke muur perfect egaal te plamuren en te schuren om zo een mooi resultaat neer te zetten. Na deze voorbereidingsfase werd als afwerking een vliesbehang aangebracht en afgewerkt met kwalitatieve verf in de gewenste tinten. 

Het natuurlijk karakter van Mortex, de raamdecoratie en de gekozen afwerking vormen een harmonisch geheel.

Samen met de klant en in overleg met de architect gingen we op zoek naar de ideale raamdecoratie, modern en in harmonie met de rest van het interieur. Hier opteerden we voor american stores met een tint in lijn van het kleur van de muren. 

Optimaal, efficiënt gebruiksgemak werd bereikt door het aansluiten van de bediening op de domotica van deze woning.

Als ervaren vakman geven wij elke klant het nodige advies om elk interieur af te stemmen op ieders wensen. Samen gaan we voor tevreden klanten en deze klant is er alvast één!