Het natuurlijk karakter versterken met Mortex

Kortrijk

Het team van Bossu geeft elk project een unieke touch, telkens rekening houdend met de wensen van de klant. In deze hoeve te Kortrijk zorgden we voor een persoonlijke begeleiding doorheen het volledige proces. Het resultaat is een fraai en compleet interieur waar alle kwaliteiten van Mortex geëtaleerd worden.

Zorgen voor een moderne betonlook

Door de omvang van het project verliep alles in verschillende fases om elke ruimte tot in het kleinste detail af te werken. We startten met de vloer in de open klassieke zolderkamer, waar geopteerd werd voor een warm grijze kleur. De moderne betonlook contrasteert hier mooi met de traditionele houten balken en binnenbekleding.

Decoratief pleister met vakkennis aangebracht

Mortex zorgt ervoor dat elke ruimte er net dat tikkeltje anders uitziet. Het decoratieve pleister is namelijk niet enkel duurzaam, maar ook beschikbaar in verschillende kleurenaccenten. Het aanbrengen ervan vergt vakkennis en gebeurt volledig met de hand.

Mortex is waterdicht, ook ideaal als bekleding voor de badkamer.

Het toont zich ook geschikt om het interieur van uw badkamer mee aan te kleden. Mortex is namelijk waterdicht. Het geeft de ruimte een tijdloos karakter en kan perfect gecombineerd worden met zowel traditionele als moderne inrichting. Je merkt tevens een iets meer beige accent in de kleur, wat het interieur nog iets warmhartiger maakt.

Dynamiek brengen in de ruimtes

Nadat we Mortex bepleistering aanbrachten op de trap, merkt u duidelijk hoe elke trede een bepaalde eigenheid bezit. Alles wordt heel precies aangebracht, maar door het handmatig bestrijken van de treden ziet u toch een onderscheid. Het brengt iets meer dynamiek en geeft extra karakter.

We zijn alvast zeer trots op deze realisatie te Kortrijk, waarin alle voordelen van Mortex tentoongespreid worden in de verschillende ruimtes.