Esthetisch mortex voor gerenoveerde badkamer

Bellegem, Kortrijk - Atelier Wynant

Het team van Bossu ging aan de slag tijdens de totale verbouwing van deze woning in de regio van Kortrijk. We mochten de badkamer mee compleet in een nieuw jasje steken. Het resultaat is een sanitaire ruimte die warmte en toegankelijkheid uitstraalt.

Fluweelzachte look van de mortexvloer

Zo zie je dat er werd geopteerd voor een mortex gietvloer, wat qua uitstraling te vergelijken valt met tadelakt. Het bezit de stevigheid van natuursteen maar krijgt door de mortex een unieke look. De atmosfeer van de ruimte wordt bijna als fluweelzacht ervaren.

Contrast met het natuurlijk uitzicht van de balken

Door de keuze voor de warme, zanderige kleur lijkt de vloer naadloos over te lopen in de muren. Het grote verschil is echter dat de mortex zorgt voor een ambachtelijk uitzicht van de vloer, terwijl de muren een monotone kleur hebben. De mortex breekt ook wat met de brutale, authentieke look van de balken in de ruimte.

Een badkamer compleet in balans

We plaatsten ook mortex aan de contouren van het de lavabomeubel. Het sluit aan met de naturel uitstraling van de eiken kastjes. Op die manier krijg je een heel mooie balans die perfect past in de volledige badkamer.

Inloopdouche met nis & lijnrooster

Tot slot plaatsen we ook mortex aan de muren in de inloopdouche, waarbij er werd gezorgd voor een extra nis. Zo heeft de klant de mogelijkheid enkele doucheproducten een plaatsje te geven. Naast de mortexafwerking plaatsten onze interieurspecialisten ook een lijnrooster in de douche die zorgt voor een vlotte afvoer van het water en een mooi en sober uitzicht.

Een leuk project in samenwerking met Atelier Wynant, waarbij we mochten uitpakken met onze mortexervaring en ook een minder frequent gebruikte kleur mochten ontwikkelen.