Kracht van mortex in complete interieurmake-over

Poperinge

Deze totaalrenovatie toont een harmonieus samenspel van stijl, functionaliteit en vakmanschap. Van het klassevol gebruik van mortex tot de subtiele details, elk aspect is zorgvuldig uitgekozen en geplaatst om een oase van rust en verfijning te creëren. Geniet hieronder van enkele sfeerbeelden van deze realisatie.

Interieur naar hoger niveau met mortex

In deze woning werd gekozen om aan de slag te gaan met mortex als vloerbekleding. Het biedt talloze voordelen die zowel functioneel als esthetisch zijn en mortex tilt het interieur absoluut naar een hoger niveau.

Naadloos, strak en uniform

Mortex staat bekend om zijn naadloze afwerking, waardoor een strak en uniform uiterlijk wordt gecreëerd. Dit zorgt niet alleen voor een moderne en minimalistische uitstraling, maar maakt het ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Daarnaast is mortex buitengewoon duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor het ideaal is voor drukbezochte ruimtes. Het materiaal is ook waterbestendig, waardoor het perfect is voor alle ruimtes in de woning.

Gordijnrail op maat van interieur

Een bijzonder element dat de aandacht trekt, is de op maat gemaakte gordijnrail. Het nodige vakmanschap achter deze creatie is onmiskenbaar. Met precisie is de gordijnrail vervaardigd en geplaatst om perfect te passen bij de esthetiek van de ruimte. Maatwerk en oog voor detail komen samen om een harmonieus geheel in de ruimte te creëren.

Bezoek aan belevingsruimte

Om advies op maat te voorzien, nodigen we klanten graag uit in onze Bossu Belevingsruimte. Op basis van duidelijke informatie en professioneel advies laten we hen de producten en mogelijke kleurencombinaties ervaren. Zo creëren we een eindresultaat dat past bij jouw wensen.

Ook deze klant koos ervoor om een bezoekje te brengen aan onze belevingsruimte in Hooglede. We konden na overleg en het tonen van de mogelijkheden voor hun interieur een kleurenkeuze maken voor de schilderwerken en deze toepassen in de realisatie.