Grondige renovatie met eenheid centraal

Woumen

In deze woning voerden we grondige renovatiewerken uit in samenwerking met Project Vijf. Zij staan garant voor een vlotte, professionele en persoonlijke aanpak van jouw interieurwensen. Ontdek de realisatie hieronder.

Strak mortex met sprekend natuursteen

In de verschillende ruimtes van de woning werd geopteerd om het strakke en sobere karakter van mortex te combineren met accenten van natuursteen. Op die manier creëren we een knap, uniek geheel met een geslaagde balans tussen rust en leven.

Een geslaagd eindresultaat

Algemeen vertrokken we samen met de klant en Project Vijf vanuit een visie om het strakke interieur aan te vullen met enkele gezellige toetsen en accenten. Het eindresultaat blijkt een meer dan geslaagd samenspel tussen mortex en natuursteen.

Alles in deze realisatie komt samen en vormt bijna één doorlopend geheel. Zo heb je bijvoorbeeld de ingebouwde televisie in de woonkamerwand. De wand zelf is afgewerkt in mortex, wat ook doorloopt over de aansluitende vloer.

Esthetische badkamer

Naast mortex in de leefruimte, zien we dit ook terugkeren in de badkamer. Mortex vormt een waterdichte laag die bestand is tegen waterindringing en voorkomt dat vocht zich ophoopt of leidt tot schade aan de vloer of wanden. Ideaal dus voor de badkamer én het biedt dat tikkeltje extra.