Mortex

Bepleistering

Afwerkingstechniek zonder beperking

Mortex-binnenbepleistering is een waterdichte decoratieve schildertechniek met talloze mogelijkheden. Deze minerale micro-mortel, gemaakt van natuurlijk kalk, kan op heel wat oppervlakten aangebracht worden: vloeren, spatwanden, meubels, badkamers, keukenbladen, terrassen en zelfs oude tegels. De veelzijdige toepassingsmogelijkheid maakt van Mortex de ideale afwerkingstechniek bij renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Trendy, ijzersterk en beschikbaar in elke kleur. De afwerkingstechniek Mortex kent zo goed als geen beperking.

De oplossing voor vochtige en natte ruimtes

Door zijn ondoordringbare karakter, is Mortex geschikt voor oppervlakten die in contact komen met vocht of water. Dit materiaal is uitermate geschikt voor verschillende toepassingen. De karakteristieken van het materiaal kan je vergelijken met de hardheid van een keramische tegel, ideaal dus als het gaat over doucheruimtes, badkamers, vloeren, trappen enzovoort.

Oneindig spel van kleuren en effecten

Kleuren, nuances, vormen, texturen en effecten… Mortex bepleistering wordt aangeboden in een oneindig kleurenpalet. Mortex heeft namelijk een uniek mineraal effect.

Mortex kan volledig op maat van de klant ter plaatste worden gemengd. Dit maakt het mogelijk dat je tot op het laatste moment de kleur nog kan bijsturen.

Mortex, de gekleurde minerale muurbekleding die een béton ciré uiterlijk geeft aan uw realisatie.

Het veelzijdig karakter van Mortex

De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Door de flexibele hechting en geringe dikte kunnen we vloeren, meubels, spatwanden, badkamers, keukenbladen, baden, douches, wellnessruimtes, trappen, wastafels en zelfs buitengevels en terrassen bepleisteren. Duurzaam, oneindig aanpasbaar en functioneel, een techniek die zich aanpast aan uw eigen stijl!

De Mortex-bekleding heeft veel technische en esthetische voordelen zowel voor een renovatie als voor nieuwbouw.