Mortex

Tafels

Tafel met een uniek modern karakter

Op zoek naar een knappe salontafel die uw leefruimte in evenwicht brengt? Of een onderhoudsvriendelijke eettafel met een stijlvol karakter? Met een op maat gemaakte Mortex-tafel van Bossu kunnen we dat garanderen. We bieden ook klassevolle tafels aan voor uw buiteninterieur. Daarnaast is deze minerale bekleding van Mortex ook in verscheidene kleurenopties verkrijgbaar, waardoor elke tafel een pièce unique wordt.

De beton ciré van Mortex bezit een tijdloos karakter, en is zowel kras- als slijtvast. 

De natuurlijke uitstraling van Mortex

De productie van deze fraaie en elegante tafels nemen we volledig zelf in handen, en we houden rekening met uw persoonlijke voorkeur. Door onze jarenlange ervaring met Mortex creëren wij een tafel die past bij uw smaak en interieur. 

Bossu staat in voor een minutieuze pigmentatie van elke tint. Vakkundig wordt de juiste hoeveelheid kleurstof aan het Mortex-mengsel toegevoegd om zo de gewenste kleur te creëren.

Aangezien we tijdens het proces werken met een beperkt aantal tussenpersonen, blijven de kosten zo beperkt mogelijk. Na een zestal weken bezorgt Bossu u een kwaliteitsvolle, exceptionele tafel met een natuurlijke uitstraling.

Een Mortex-tafel biedt dat tikkeltje extra in zowel hedendaagse als klassieke woningen. Knappe, moderne techniek en zeer esthetisch.

Samen met u gaan we op zoek naar de ideale Mortex-tafel die aansluit bij de stijl en het kleurenpalet van uw interieur, passend in de ruimte. Wij geven u vakkundig advies rond de verschillende mogelijkheden, specifieke afwerkingen en kleuren. In onze showroom hebben we tevens verschillende modellen ter beschikking. Dus kom gerust eens langs!